Testimonials 

 

Testimonials.Bruiloftfotoshoot.Vivre.jpg
 
 
 
 
 
 
VivreFotografie.Bruidsreportage
 
 
 
 
VivreFotografie.Bruiloftreportage.jpg
MaartenSara.Handlettering.Calligraphy.png
 
 
 

"Wow, wow, wow! Wat een mooie foto's heb je ons gestuurd. We worden er ontzettend blij van.  Zo puur en helemaal in de stijl waar wij van houden. We vinden de foto's echt FANTASTISCH! Je hebt onze wensen echt meegenomen, we hebben veel echte emotie en hoe de dag was op de foto's gezien. Wij gaan nu de zware taak tegemoet om te kiezen welke we af laten drukken om op te hangen!

Na een zoektocht langs vele websites, kwamen wij op de site van Vivre Fotografie terecht. Het portfolio van Vivianna sprak ons direct aan, oprechte emoties en het echt 'het moment' vast gelegd. Bij de eerste keer kennismaking was er een klik, Vivianna vertelt vol passie over het fotograferen en luisterde goed naar onze wensen. 

Op de trouwdag zelf was Vivianna heel enthousiast in haar voorkomen maar bevond ze zich op de achtergrond. Tijdens de fotoshoot was er een ontspannen sfeer, wat bij ons voor mooie foto's heeft gezorgd zonder dat we daar voor hebben moeten poseren.

Ook de foto's van de ceremonie zijn prachtig. Vivianna heeft onze wensen, echte emoties en aandacht voor de natuur, volop terug laten komen in haar foto's. Wij bevelen Vivianna van harte aan,  in een ontspannen sfeer heeft Vivianna voor ons een prachtige herinnering aan de bruiloft vast gelegd!"

Schermafbeelding 2017-12-05 om 13.19.10.png
 

"Wij zijn heel erg blij met de foto's! Ze hebben mooi weergegeven hoe wij onze dag ervaren hebben en geven de sfeer goed weer! Ook vonden wij het heel fijn om met jou als fotograaf samen te werken. Door jou open en spontane manier voelde ook de fotoshoot niet geforceerd aan. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en zouden jou zeker aanraden als fotograaf! "

JoskeRamiz.Handlettering.Caligraphy.png
 

"Voor onze trouwdag hadden we een heel duidelijk beeld in ons hoofd: we wilden een heel ongedwongen en relaxte sfeer. Bij het vinden van een fotograaf waren dan ook twee dingen voor ons van belang: iemand die zelf in dat plaatje paste, maar die ook precies die sfeer kon vastleggen. Wat we vooral niet wilden waren stijve en geposeerde foto’s. We hadden een heel prettig gesprek met Vivianna, over onze wensen en haar kijk hierop. En dus besloten we haar te vragen om onze trouwdag vast te leggen.

 De hele dag verliep zoals we van tevoren hadden gehoopt. Precies die ongedwongen sfeer die we voor ogen hadden en waarvan we hoopten dat de foto’s die ook zouden weerspiegelen. Vivianna ging ondertussen volledig op in onze bruiloft, letterlijk en figuurlijk. Stonden we ergens gezellig met onze gasten te lachen, kwam zij weer ergens uit een struikje gekropen. Dat maakte het spontaan en origineel. We kijken terug op een fantastische en liefdevolle dag en dankzij Vivianna hebben we een album vol foto’s die exact bij onze herinneringen aan die dag aansluiten!"

BoukeAnnemieke.Handlettering.Caligraphy.png
 

"Wij zijn erg tevreden over Vivianna als fotograaf op onze bruiloft! Van tevoren had ze de locatie verkend zodat zij al had bedacht waar ze alle foto’s wilde nemen. Ze nam prettig de leiding bij de fotoshoot en bij de groepsfoto’s. De rest van de dag viel ze weinig op, waardoor ze veel spontane foto’s heeft kunnen maken. Het resultaat is geweldig! Veel spontane foto’s en ze wist de sfeer van de dag bijzonder goed in beeld te krijgen. De resultaten van onze fotoshoot met z'n tweetjes waren ook geweldig. We zouden haar zeker aanbevelen!" 

 
LauraRemco.Handlettering.Calligraphy.png
 

"Wow!! Wat een geweldige foto's! Wat een prachtige foto's heeft Vivianna van onze bruiloft gemaakt! We hebben vooraf een gesprek met haar gehad en dat klikte meteen. Ze begreep precies wàt wij sowieso op de foto's wilden, en ook de manier waarop. Vivianna is er de hele dag bij geweest en ze heeft zowel ons, de gasten als de sfeer perfect vast weten te leggen. Bij 'onze' fotoshoot zat Vivianna boordevol ideeën en dat was voor ons erg fijn. De rest van de dag hebben we haar nauwelijks gezien, wat de mooiste en meest spontane foto's heeft opgeleverd. Vivianna, ontzettend bedankt!"

 

VIVRE FOTOGRAFIE © 2018 ALL RIGHTS RESERVED