VF-Portret-Fotogafie-1.jpg

Over Vivianna.

SPONTAAN   |   LEVENDIG   |  GEINTERESSEERD  | GEMOTIVEERD

"Het vastleggen van relaties tussen mensen, het vastleggen van de uniekheid van elk individu, ieder blozend lachje, het onderlinge grapje, de brok in de keel, de traan van blijdschap of verdriet, daar hou ik van.  Ik hou van foutjes, onbevangenheid en werk van kwaliteit.  Ik hou van openheid, rust en drukte tegelijk. Maar boven alles hou ik van liefde." 

De in Afrika opgegroeide levensgenieter vond zichzelf in 2014 fotograferend op een bruiloft van vrienden omdat zij een klein budget hadden. Na deze shoot (met knikkende knieën) heel succesvol afgerond te hebben is ze helemaal verkocht aan fotografie en de manier waarop ze intieme en pure momenten kan vastleggen voor anderen.

Nu zijn we vijf jaar verder en is ze gecertificeerd fulltime fotograaf, afgestudeerd Bachelor of Arts,  trotse Utrechter en curryliefhebber.

"Ik hou van verhalen. Dat is een van de redenen waarom ik fotografie zo interessant vind. Met fotograferen krijg ik de kans om verhalen vast te leggen in beeld, al is het maar in één foto. Bruiloft of portret, het maakt niet uit. Iedereen heeft een verhaal en het is mijn voorrecht om die verhalen op een echte, intieme en humoristische manier vast te leggen."  

 

@vivrefotografie op Instagram